Frame Espresso: Taidetta ja politiikkaa tekemässä

15.2.2016

Mikä on yhteiskunnallisen taiteen ja taiteen yhteiskunnallisen roolin suhde? Jos kaikki taide on poliittista, mitä tarkoittaa taiteen autonomia? Entä mikä on taiteellisen työn liikkumavara yhteiskunnallisissa ja institutionaalisissa rakenteissa, joihin se on sidoksissa?

Frame Espresso -keskustelutilaisuus avaa tilan taiteen yhteiskunnallisuutta koskevien polttavien kysymysten moniääniselle ja taiteilijalähtöiselle työstölle keskiviikkona 17.2. klo 17-19 Galleria Sinnessä (Iso Roobertinkatu 16). Tilaisuudessa julkaistaan kirja Taidetta ja politiikkaa tekemässä, jonka ovat toimittaneet Terike Haapoja, Minna Henriksson ja Jussi Koitela.

Ohjelmassa on puheenvuoro kirjan toimittajilta sekä keskustelu, johon osallistuu osa kirjan kirjoittajista. Keskustelua moderoi Framen ohjelmapäälikkö Taru Elfving. Julkaisutilaisuus järjestetään yhteistyössä Visuaalisen taiteen keskuksen Framen ja Galleria Sinnen kanssa.

Frame Espresso -keskustelusarjassa pureudutaan nykytaiteen kentän ajankohtaisiin kysymyksiin, ilmiöihin ja haasteisiin. Tilaisuus on kaikille avoin eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Share:

    Taiteilija on Suomen Taiteilijaseuran julkaisema kuvataiteilijan ammattilehti verkossa.