Galleria SEINÄssä on kesällä esillä Katja Härkin, Margarita Roselló Ramónin ja Leena Joron teoksia

7.6.2017
Katja Härkki, Mytologinen taru, 2017, akryyliväri levylle

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto (SKjL) pitää ikkunagalleriatoimintaa. Galleria SEINÄ esittelee SKjL:n jäsenyhdistysten taiteilijoiden teoksia. Kesällä esillä on Katja Härkin, Margarita Roselló Ramónin ja Leena Joron teoksia.

Kesäkuussa Galleria SEINÄssä on Katja Härkin teoksia.

”Käsittelen akryylimaalauksissani meidän ajallista ja fyysistä kokemusmaailmaamme ihmisen ja luonnon kohtaamisissa mytologioiden ja jumaltarustojen kautta. Maalaukseni ovat riittejä, joita esittämällä tuon myyttisen maailman nykyhetkeen. Maalaamisen avulla on kiinnostavaa hahmottaa minun ja ympäristöni identiteettejä suhteessa menneisyyteen ja luontoon. Kaikki on sidoksissa toisiinsa, kunnes taas elämän ja ajan mukana mytologiat muuttuvat. Jumaltarustot kertovat ja kuvaavat, miten eläinten ajateltiin muodostavan kansoja kuten ihmisten. Siksi eläimiä ja metsää tuli kohdella niiden arvoa vastaavalla tavalla. Maalauksissani kuvatarustot ryöppyävät unenomaisina näkyinä”, Härkki sanoo tiedotteessa.

Heinäkuussa Galleria SEINÄssä nähdään Margarita Roselló Ramónin teoksia ja elokuussa esillä on Leena Joron töitä. Galleria SEINÄ on avoinna ympäri vuorokauden.

Galleria SEINÄ
Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto ry
Mannerheimintie 19 b, 00250 Helsinki

Share:

    Taiteilija on Suomen Taiteilijaseuran julkaisema kuvataiteilijan ammattilehti verkossa.