Monitaiteellinen H2Ö tuo taiteen eri alat Turkuun heinäkuussa

29.6.2016
Kuva: Lasse Jalonen
Kuva: Lasse Jalonen

Monitaiteellisella H2Ö-festivaalilla on tänä kesänä mm. elektronisen musiikin pioneeri Erkki Kurenniemen teoskokonaisuus, installaatioita, katutaidetta ja muita teoksia yli 40 taiteilijalta.

Kolmatta kertaa Ruissalon telakalla 22.–23.7.2016 järjestettävä H2Ö-festivaali edustaa suomalaista taidetta monipuolisemmin kuin koskaan ennen. Festivaalialueella nähdään viikonlopun aikana yli 40 taiteilijan tai kollektiivin teoksia, jotka edustavat laajasti taiteen eri aloja. Videotaide, erilaiset installaatiot sekä katutaide kulkevat sulavasti käsi kädessä performanssin ja veistotaiteen kanssa.

Festivaalin taideohjelmaan lukeutuu muun muassa Turku Animated Film Festivalin järjestämiä elokuvanäytöksiä sekä ainutlaatuinen kokoelma elektronisen musiikin pioneerin Erkki Kurenniemen taideteoksia. Ammattitaiteilijoiden töiden lisäksi näytillä on laaja valikoima Turun Taideakatemian ja Taideyliopiston Kuvataideakatemian lahjakkaiden opiskelijoiden teoksia.

Monipuolisen taidekattauksen tarjoava H2Ö-festivaali saattaa myös taiteilijat ja taiteen ostajat yhteen. Taiteilija ja ostaja ovat taidekaupan ainoat osapuolet, sillä H2Ö ei ota välityspalkkiota myydyistä teoksista.

Lue lisää: http://www.h2ofestival.fi/2016/

 

Share:

    Taiteilija on Suomen Taiteilijaseuran julkaisema kuvataiteilijan ammattilehti verkossa.