Kuvasto juhlii 30-vuotisjuhliaan keskustelutilaisuuksilla tekijänoikeuksista

23.8.2017

Kuvataiteen tekijänoikeusjärjestö Kuvasto täyttää syyskuussa 30 vuotta. Juhlakuukauden aikana Kuvasto järjestää yhdessä jäsenliittojensa kanssa kolme eri keskustelutilaisuutta ja kutsuu taiteilijat juhlistamaan kanssaan 30-vuotista taivaltaan.

Tilaisuuksissa kuulet ja pääset keskustelemaan päivänpolttavista, kuvataiteen tekijänoikeuskysymyksistä. Keskustelutilaisuudet pohjustaa Kuvaston toiminnanjohtaja Tommi Nilsson, jonka lisäksi aiheista on mukana keskustelemassa sekä entisiä että nykyisiä Kuvaston hallituksen jäseniä.

Paikka: Suomen Taidegraafikot, Galleria G (os. Pieni Roobertinkatu 10, Helsinki)
ke 13.9. klo 17.15 – 18.15 
max 30 osallistujaa
Aiheena: Kopion ja originaalin suhde – Milloin kyseessä on kopio ja milloin originaali? Voiko kopio saada suojaa?

Paikka: Suomen Kuvanveistäjäliitto, Galleria Sculptor (os. Eteläranta 12, Helsini)
ke 20.9. klo 17.15 – 18.15 
max 30 osallistujaa
Aiheena: Kuvasto-asiakkuuden hyödyt ja haitat – Miksi taiteilijan kannattaa kuulua tekijänoikeusjärjestöön ja voiko asiakkuudesta olla jotain haittaa?

Paikka: Taidemaalariliitto, tm-galleria (os. Erottajankatu 9, Helsinki)
ti 26.9. klo 17.15 – 18.15 
max 70 osallistujaa
Aiheena: Teostani on käytetty luvatta! – Milloin taiteilija on oikeutettu korvauksiin? Entä miten menetellä silloin, kun taideteosta on käytetty ilman lupaa?

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tarjoilujen vuoksi osallistujia pyydetään kuitenkin ilmoittautumaan ennakkoon. Halutessasi voit osallistua yhteen tai useampaan iltatilaisuuteen. Ilmoittaudu haluamaasi tilaisuuteen 8.9. mennessä joko verkkolomakkeella tai puhelimitse p. 09 272 4022 / Kuvasto ry. Esteen yllättäessä muistathan ilmoittaa peruutuksesta viipymättä sähköpostitse kuvasto@kuvasto.fi tai puhelimitse.

Share:

    Taiteilija on Suomen Taiteilijaseuran julkaisema kuvataiteilijan ammattilehti verkossa.