Suomen suurin taidelainaamo juhlii syntymäpäiväänsä Rikhardinkadulla sunnuntaina 7.2.

3.2.2016
Kuva: Chris Gurney.
Kuva: Chris Gurney.

Rikhardinkadun Taidelainaamo täyttää 21 vuotta. Sen kunniaksi Helsingin Taiteilijaseura toivottaa yleisön tervetulleeksi tapaamaan taiteilijoita ja juhlimaan merkkipäivää sunnuntaina 7. helmikuuta.

1995 perustettiin Helsingin Taiteilijaseuran ja Helsingin kaupunginkirjaston yhteistyönä Rikhardinkadun kirjastoon pieni Taidelainaamo. Toiminta on vuosien varrella kasvanut laajamittaiseksi ja ilahduttanut lukuisia taiteenystäviä niin pääkaupunkiseudulla kuin ympäri Suomea. Taidelainaamon kautta kotiin ja toimistoon on mutkatonta hankkia esille aitoa taidetta ja toimiva www-sivusto esittelee kattavasti monipuolista teosvalikoimaa.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja juhlimaan kanssamme merkkipäivää sunnuntaina 7. helmikuuta! Taiteilijoita paikalla, dj soittaa musiikkia maailmalta kirjaston aulassa & synttärikahvit ja lahjakorttiarpajaiset Taidelainaamossa.

Taidelainaamo on poikkeuksellisesti avoinna myös Lainan päivänä ma 8.2., klo 12-18. Taidelainaamon osoite on Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki.

Share:

    Taiteilija on Suomen Taiteilijaseuran julkaisema kuvataiteilijan ammattilehti verkossa.