Taike & Cupore Talks: Itsensä työllistävät taiteilijat, sukupuoli ja raha – avoin keskustelutilaisuus 18. helmikuuta

22.1.2016

Taiteen edistämiskeskus (Taike) ja Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö Cupore järjestävät Taike & Cupore Talks: Itsensä työllistävät taiteilijat, sukupuoli ja raha -keskustelutilaisuuden torstaina 18. helmikuuta Helsingissä ravintola Dubrovnikin tiloissa, osoite Eerikinkatu 11.

Tilaisuudessa pohditaan kysymyksiä, jotka liittyvät taiteilijoiden toimimiseen itsensä työllistäjinä sekä sukupuolen merkitykseen taiteilijan työssä. Lisäksi kysytään, kuka rahoittaa taiteilijan työtä ja ajaa taiteilijan asemaa nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelmaan sisältyy tiiviitä asiantuntija-alustuksia sekä paneelikeskusteluja eri teemoista.

Paikalle toivotaan runsaasti yleisöä sekä aiheisiin liittyviä kommentteja, kysymyksiä ja pohdintoja. Tapahtuma alkaa aamukahvin merkeissä klo 9.00. Ohjelma alkaa klo 9.30 itsensä työllistämiseen liittyvillä teemoilla ja jatkuu lounastauon jälkeen iltapäivällä sukupuoleen ja taiteen rahoitukseen liittyvien aihepiirien parissa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikki aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tarkempi ohjelma julkaistaan Taiken verkkosivuilla sekä Taiken ja Cuporen Facebook-sivuilla. https://www.facebook.com/events/535081189989110/

Kahvitarjoilun mitoittamiseksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan oheisen linkin kautta:https://my.surveypal.com/taikecuporetalks

Share:

    Taiteilija on Suomen Taiteilijaseuran julkaisema kuvataiteilijan ammattilehti verkossa.