Kolme suomalaista valokuvataiteilijaa esillä Pariisissa

31.3.2016
Sami Parkkinen: It All Comes Back to Me. Parkkisen teoksia on esillä Circulation(s) festivaalin päänäyttelyssä ja 12 metroasemalla ympäri Pariisia.
Sami Parkkinen: It All Comes Back to Me. Parkkisen teoksia on esillä Circulation(s)-festivaalin päänäyttelyssä ja 12 metroasemalla ympäri Pariisia.

Valokuvataiteilijat Elina Moisio, Vilma Pimenoff ja Sami Parkkinen osallistuvat parhaillaan nuoren valokuvataiteen Circulation(s)-festivaalille Pariisissa. Taiteilijoiden teoksia on esillä jättisuurennoksina Pariisin metroasemilla kesäkuun loppuun saakka.

Suomalaisvalokuvaajien teoksia on esillä mm. Hotel de Villen, Saint-Michelin ja Luxembourgin metroasemilla. Nyt kuudetta kertaa järjestettävä Circulation(s) on nuorta eurooppalaista valokuvaa esittelevä festivaali. Sen päänäyttely on CENTQUATRE (104) -kulttuurikeskuksessa, jossa on esillä juryn valitsemien 51 valokuvataiteilijan töitä. Päänäyttelyssä ovat mukana Vilma Pimenoff ja Sami Parkkinen, joka on yksi festivaalin kutsuvierastaiteilijoista.

Pimenoffin, Parkkisen ja Emilia Moision teoksia on esillä myös useilla Pariisin metron asemilla. Pimenoffin 21st Century Still Life -sarjan teoksia voi nähdä mm. Hotel de Villen Citén ja Trocaderon asemilla. Moision Vieraalla Maalla (In a Foregn Place) -sarjan teoksia on laajasti esillä Gare de l’Est -asemalla. Parkkisen Father and Son -sarjan teoksia on festivaalin päänäyttelyn lisäksi esillä 12 metroasemalla Pariisissa.

Näyttely avautui maaliskuun lopussa ja on avoinna kesäkuun loppuun saakka.

 Aiempina vuosina Circulation(s)-festivaalille ovat osallistuneet  suomalaistaiteilijat Anni Hanén, Juuso Noronkoski ja Erica Nyholm.