Haku Konstrundaniin alkoi – kävijämäärä on kasvanut 16 000:een

21.1.2016
Kuva: Konstrundan.

Hakuaika vuoden 2016 Konstrundaniin on alkanut tänään. Konstrundan on avoimet ateljee -tapahtuma, jolloin muotoilijat, käsityöläiset ja taiteilijat avaavat työhuoneensa yleisölle. Viime vuosina osallistujien lukumäärä on noussut yli kahdensadan ja ateljeevierailut lähentelevät 16 000.

Konstrundan 2016 järjestetään Suomen kaksikielisillä seuduilla 2.-4.9.2016. Viime vuosina tapahtumassa on ollut osallistujia myös Pirkanmaalta ja Lapista. Muotoilija Adam Gordon ja FM Maija Kasvinen ovat vuoden 2016 Konstrundanin kuraattorit.

Konstrundan tarjoaa tuottajalle ja asiakkaalle mahdollisuuden kohdata ympäristössä, jossa teos syntyy. Vierailijat saavat käsityksen luomisprosessista ja teosten luojat voivat kutsua vierailijoita arkipäiväiseen työympäristöönsä. Osallistujille järjestetään lisäksi tapaamisia ja koulutustilaisuuksia ja Konstrundan-tapahtuman osana järjestetään myös taidepedagoginen Taiteiden perjantai -tapahtuma.

Hakuaika avoimet ateljee -tapahtumaan Konstrundaniin on 21.1. – 22.2.2016. Osallistuminen on maksutonta.Lisätietoa:http://www.konstrundan.fi.